Contacte

Projectes

Strategy Games

Strategy Games

Sharing Playful Moments

Jumbo Games és una companyia holandesa de jocs i trencaclosques fundada el 1853. Aquesta empresa necessitava una web on es presentessin tots els jocs d’estratègia de la casa: Forbidden City, How to rob a bank, Okavango, Isidore i Stratego.

Bilateral ha estat l’encarregat del disseny i de la producció de la pàgina web . Es tracta d’una web molt visual formada per diferents vídeo loops i on podem trobar una fitxa molt detallada de tota la informació de cada joc. A més la web també té una secció d’actes on es mostren les fires europees de jocs d’estratègia on tenen participació. La web està traduïda a 6 idiomes.

Wordpress, Html, Css, Js

Més projectes

Per consultes, propostes i per qualsevol idea que creguis que et podem ajudar pots escriure'ns a hola@bilateral.cat sense cap compromís.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la informació que publiquem en el nostre website i recollir informació estadística. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

acceptar